Over

Kamperen is fijn, kamperen is leuk, want aan het einde van de dag is niemand een binnenmens. De maatschappij is er anders op ingericht, maar de mens nog lang niet. Daarom is het belangrijk een paar keer per jaar weer terug naar ´de roots’ te gaan; de natuur. Wanneer je gaat kamperen dan merk je pas echt wat de natuur is en eigenlijk ook hoe mooi deze is.

Er zijn ook vele voordelen! Je krijg veel meer frisse buitenlucht binnen en die zuivere lucht is goed voor van alles en nog wat. Je gaat er beter door slapen, je immuunsysteem krijgt een boost en het helpt om minder te stressen. Als je met z’n tweeën gaat of met de familie worden bovendien de banden wat beter. Je leer elkaar toch op een andere manier kennen. Of je nu gaat kamperen in een tentje of een caravan, de voordelen zijn er tal.

Deze blog draait daar ook om. Hier wordt er aandacht besteed aan de natuur, kamperen en wat je er allemaal voor terugkrijgt. Er is zo veel om te beleven. Maar ook zo veel om uit te zoeken, zoals wat moet ik meenemen? Waar ga ik heen? In een tentje of toch maar een steviger dak boven mijn hoofd? Ik wil naar het buitenland, maar waar dan naar toe? Op deze vragen en vele andere wordt er een antwoord gegeven. Het doel is natuurlijk om zo veel mensen aan het kamperen te krijgen.

Het spreekwoord gaat niets voor niets; wat de boer niet kent, wat de boer niet eet. Er zijn veel mensen die nog nooit gekampeerd hebben en ook voor jullie is er content op deze blog. Want iedereen moet ergens beginnen! Kamperen hoeft geen creperen te zijn, maak je daar maar geen zorgen om. Voor degene die toch echt geen afstand kunnen doen van hun mobiele activiteiten, is er wifi op meeste kampeerplaatsen. Natuurlijk ook het bijbehorende electra 😉

Wanneer je in een huisje gaat, hoef je ook geen afstand te doen van een bed. Of van een eigen bad en douche, aangezien deze vaak openbaar zijn bij een camping. Je stelt je bloot aan allerlei nieuwe ervaringen en hopelijk deel je een paar! Kamperen is het leukste met twee en de verhalen die je normaal rond een kampvuur of de nog warme BBQ zou vertellen, mag je gerust hier melden! Misschien gaat de volgende blog over jouw verhaal…