5-sterren campings

Voor degene die liever wat extra luxe willen ervaren op hun campingtrip zijn er de 5-sterren campings. Hier heb je alle luxe die je gewend bent binnen handbereik. Je kan dan met eigen caravan of camper er heen gaan of er één op het terrein huren. Zie hieronder een lijst met luxe campings:


1. Bosbad Hoeven
Deze mooie camping is gelegen tussen het Brabantse Roosendaal en Breda. Je kan in de buurt heerlijk wandelen en fietsen en het is ook dichtbij Antwerpen gelegen. Het is zowel voor families als voor jongeren en volwassenen. Er is een wifinetwerk aanwezig en ook ingerichte chalets, tenten en huurcaravans.
Adres: Oude Antwerpsepostbaan 81B, 4741 SG Hoeven

2. De Krim
Gelegen op het Waddeneiland Texel. Hier kun je een uitstapje maken naar Vlieland en de gezellige dropjes bezoeken die Texel rijk is. Er is een supermarkt en ook een restaurant aanwezig. Ook hier is een wifinetwerk aanwezig en ook een overdekt zwembad. In de zomer is het natuurlijk mogelijk in de zee te gaan zwemmen.
Adres: Roggeslootweg 6, 1795 JV De Cocksdorp

3. Felvostrand
Deze groene camping is gelegen in Flevoland en voor dagtrips zijn het Dolfinarium en Walibi Flevo aanraders. Er is een zwembad met buitenbad aanwezig en voor de watersportliefhebbers is er ook veel om te ondernemen. Ook voor de andere sportievelingen zijn er vele faciliteiten aanwezig, zoals een fietsenverhuur en een tennisbaan.
Adres: Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen

4. Mölke
Deze camping is gelegen in het gezellige Twente en heeft uitgebreide sportfaciliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Er zijn campers, cottages en vakantiehuisjes te huur die volledig zijn ingericht, er is ook een binnenspeeltuin aanwezig voor de kleintjes. Dichtbij Almelo en Deventer voor een stedentrip.
Adres: Molendijk 107, 7466 PD Zuna

5. Julianahoeven
Deze camping is in de buurt van Renesse en de zee is op steenworp afstand. Er zijn luxe chalets en bungalows te huur en er is ook een wifinetwerk aanwezig. Er is voor de kinderen een grote speeltuin en voor de jongeren worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. Er is dus voor ieder lid van het gezin wat te beleven!
Adres: Hoogenboomlaan 42, 4325 DM Renesse

6. De Schatberg
Deze camping is gelegen in het prachtige Limburg. Dichtbij Venlo en een groot natuurgebied. Er is ook groepsaccommodatie voor tot 32 personen! In het hoogseizoen wordt er een disco georganiseerd en is een zwemcomplex aanwezig. Er zijn verschillende sportaccommodaties aanwezig, zoals een squashbaan en bowlingbaan. Natuurlijk is er ook een wifinetwerk.
Adres: Midden Peelweg 5, 5975 MZ Sevenum

7. De Kuilart
In het verre Friesland is deze camping te vinden aan het water. Doordat het aan het water ligt is het heel makkelijk om watersport te beoefenen. In het hoogseizoen is er een disco-avond en voor de sportievelingen is er een fietsverhuur, bowlingbaan en tennisbaan aanwezig. Er is ook een subtropisch zwembad aanwezig. Er zijn KPN Hotspots aanwezig, dus voor KPN klanten is er gratis wifi.
Adres: De Kuilart 1, 8723 CG Koudum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *