Goedkoopste kampeerplaatsen in Nederland

Leuk kamperen en overnachten in de natuur hoeft niet duur te zijn. Er zijn veel campings in Nederland waar je voor nog geen 10 euro per nacht betaald! Bij alle campings is er de benodigde wifi en sanitaire faciliteiten. Hieronder is een lijstje van de vijf goedkoopste campings in Nederland, samen met wat informatie:

1. Camping Wel Wait (vanaf € 5 per nacht)
Ook in Groningen is er een gezellige boerderijcamping waar je goedkoop kunt verblijven. Het grote voordeel is dat er een stortingsplaats voor het chemisch toilet aanwezig is. Honden en barbecueën toegestaan.

2. Het Kleine Laar (vanaf € 6,50 per nacht)
Gelegen in het mooie Gelderland, is deze boerderijcamping één van de goedkoopste. Het is mogelijk om in de buurt te gaan wandelen en te gaan fietsen. Honden en barbecueën toegestaan.
Adres: Laarstraat 3, 7046 AC Vethuizen, Gelderland, Nederland
Adres: Albert Reijndersstraat A 111, 9663 PJ Nieuwe Pekela, Groningen, Nederland

3. Achter ’t Koeienpad (vanaf € 7 per nacht)
Deze boerderijcamping is gelegen in Drenthe en je kunt in de buurt heerlijk lopen, wandelen en paardrijden. Geniet hier van overheerlijke streekproducten die je rechtstreeks bij de boer kunt kopen!
Adres: Nolderweg 7, 7925 PE Linde, Drenthe, Nederland

4. De Niezinghoeve (vanaf € 7,10 per nacht)
In Drenthe kun je ook deze mooie camping vinden waar je dicht bij de natuur zit. Je kan de heide, de bossen en platteland ruiken. Honden en barbecueën toegestaan.
Adres: Hees 30, 7963 PB Ruinen, Drenthe, Nederland

5. Minicamping De Horizon (vanaf € 7,91 per nacht)
In Noord-Holland kun je de natuurvriendelijke camping vinden waar je in de buurt heerlijk kunt vissen, wandelen en fietsen. Kinderen kunnen en mogen helpen met het werk op de boerderij! Honden en barbecueën toegestaan.
Adres: Grote Sloot 14, 1754 JE Burgerbrug, Noord-Holland, Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *